Arrow
Arrow
Slider

Ние ви нудиме професионални и квалитетни долготрајни производи од делот на хортикултурата. Ви гарантираме за квалитетна и ефикасно завршена работа.

1

Хортикултурно уредување и одржување на дворови, ресторани, кафичи

2

Идејни решенија и проектирање на дворови во 3Д проекција

3

Подигнување на фонтани по желба на клиентот

4

Поставување на системи за полевање (автоматско и мануелно)